Programma F1 Zandvoort 2023

Voor het programma voor de Zandvoort F1 race is de definitieve versie opgesteld. De opbouw van het weekend is vrijwel gelijk aan de andere F1 circuits, met op vrijdag de eerste twee vrije trainingen, zaterdag een vrije training + de kwalificatie en op zondag de race. Natuurlijk is er zowel voor als na de Formule 1 race genoeg te doen en te beleven, met onder andere de Formule 2 en de Porsche Supercup.

Samen met Nederlandse DJ’s en artiesten wordt het hele raceweekend op Zandvoort een groot feest. Het programma zal nog verder worden bijgewerkt.

Programma F1 Zandvoort 2023

Het F1 Zandvoort 2023 programma is bekend gemaakt. Het wijkt niet heel veel af van het programma van vorig jaar. Bekijk het 2023-programma hieronder:

Vrijdag

Op vrijdag wordt er veel getraind (F1 en F2) en ook is er de kwalificatie voor de Formule 2.

Start Einde Activiteit

Zaterdag

Op zaterdag zijn er races (F2 en Porsche Supercup) en staat de Formule in het teken van de kwalificatie.

Start Einde Activiteit

Zondag programma F1 Zandvoort

Op zondag is het race day, met F2 en Porsche Supercup races en natuurlijk de F1 race.

Start Einde Activiteit

Tijden Formule 1

De Formule 1 is uiteraard het hoofdprogramma tijdens het F1 weekend op Zandvoort. Op vrijdag begint vrije training 1 om 12.30 uur en vrije training 2 om 16.00 uur. Op zaterdag is er ook een vrije training (de derde), welke begint om 12.00 uur. Daarna volgt natuurlijk de kwalificatie om 15.00 uur. Op zondag wordt er geracet en de Formule 1 race begint om 15.00 uur.

Programma F1 Zandvoort
Naast het echte racen zijn er tijdens het Dutch GP Weekend op Zandvoort ook verschillende demonstraties te zien

Dutch Grand Prix Village

Wil je gaan voor de ultieme Formule 1 beleving? Bezoek dan de Official 538 Dutch Grand Prix Village. Hier kun je alles van dichtbij ervaren. Er is van diverse activiteiten en vormen van entertainment te genieten. Overnacht in je eigen tent of camper. Op de Official 538 Dutch Grand Prix Village zijn ook diverse accommodaties te boeken.

Let op: controleer bij twijfel altijd het actuele programma op dutchgp.com