Kaarten winnen voor de Zandvoort F1 race

Wil je kaarten winnen voor de Formule 1 race op Zandvoort? Bij aankoop van tickets voor de Amsterdam Motor Show maak je wekelijks kans op 2 weekendtickets.

Onderstaande winactie was gerelateerd aan de Formule 1 race op Zandvoort in 2020, die in verband met de coronamaatregelen helaas niet heeft plaatsgevonden.

De International Amsterdam Motor Show 2020 is een uniek evenement in Amsterdam waarbij jij 5 dagen lang kunt genieten van 50.000m2 aan auto’s. Van supercars en de meest extreme hypercars tot aan unieke showauto’s. Dit jaar kun je genieten van een line-up met meer dan 300 auto’s. De eerste editie van Amsterdammotorshow.com was een doorslaand succes en trok bijna 60.000 bezoekers aan.

Formule 1 kaarten winnen voor Dutch Grand Prix

Bij aankoop van entreetickets voor de Amsterdam Motor Show maak je vanaf 2 februari 2020 iedere week kans op twee Formule 1 weekendtickets voor de Dutch Grand Prix op zaterdag 2 mei en zondag 3 mei.

Iedere week tot aan 9 april worden twee weekendtickets verloot onder de gekochte kaarten voor Amsterdam Motor Show. Wil je van dichtbij meemaken hoe alle Formule 1 coureurs de Tarzanbocht nemen en de sfeer van de Formule 1 opsnuiven, koop dan je kaarten voor International Amsterdam Motor Show en maak kans!

De derde editie van IAMS 2020 vindt plaats van donderdag 9 april tot en met maandag 13 april 2020.

International Amsterdam Motor Show 2020

De grootste Autoshow van Nederland! Meer dan 75.000 m2 cars & fun. Kom van 9 t/m 13 april naar de Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam, het grootste Supercar event van Nederland.

  • 50.000m2 met een ruime en brede keuze aan unieke auto’s;
  • 13000m2 grote actiehal waar volop wordt geracet en gedrift;
  • Complete hal voor kinderen met o.a. een minicircuit, kartbaan en veel aandacht voor gaming, zoals F1 simulatoren;
  • Bezoekers kunnen genieten van de Car Catwalk, een podium waar topauto’s worden uitgelicht en worden voorzien van deskundig commentaar;
  • Durfals mogen meerijden in bekende race-auto’s, zoals McLaren, Lamborghini, Ferrari, met de bekende racefamilie Bleekemolen;
  • De grootste autoshow van Nederland!