Kaarten winnen voor de Zandvoort F1 race

Onderstaande winactie was gerelateerd aan de Formule 1 race op Zandvoort in 2020, die in verband met de coronamaatregelen helaas niet heeft plaatsgevonden.

Wil je kaarten winnen voor de Formule 1 race op Zandvoort? Bij aankoop van tickets voor de Amsterdam Motor Show maak je wekelijks kans op 2 weekendtickets.

Kaarten winnen voor de Zandvoort F1 race
Win Formule 1 kaarten voor Dutch Grand Prix

De International Amsterdam Motor Show 2020 is een uniek evenement in Amsterdam waarbij jij 5 dagen lang kunt genieten van 50.000m2 aan auto’s. Van supercars en de meest extreme hypercars tot aan unieke showauto’s. Dit jaar kun je genieten van een line-up met meer dan 300 auto’s. De eerste editie van Amsterdammotorshow.com was een doorslaand succes en trok bijna 60.000 bezoekers aan.

Formule 1 kaarten winnen voor Dutch Grand Prix

Bij aankoop van entreetickets voor de Amsterdam Motor Show maak je vanaf 2 februari 2020 iedere week kans op twee Formule 1 weekendtickets voor de Dutch Grand Prix op zaterdag 2 mei en zondag 3 mei.

Iedere week tot aan 9 april worden twee weekendtickets verloot onder de gekochte kaarten voor Amsterdam Motor Show. Wil je van dichtbij meemaken hoe alle Formule 1 coureurs de Tarzanbocht nemen en de sfeer van de Formule 1 opsnuiven, koop dan je kaarten voor International Amsterdam Motor Show en maak kans!

De Amsterdam Motor Show dit jaar bezoeken? Boek hier je tickets!

De derde editie van IAMS 2020 vindt plaats van donderdag 9 april tot en met maandag 13 april 2020.

International Amsterdam Motor Show 2020

De grootste Autoshow van Nederland! Meer dan 75.000 m2 cars & fun. Kom van 9 t/m 13 april naar de Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam, het grootste Supercar event van Nederland.

  • 50.000m2 met een ruime en brede keuze aan unieke auto’s;
  • 13000m2 grote actiehal waar volop wordt geracet en gedrift;
  • Complete hal voor kinderen met o.a. een minicircuit, kartbaan en veel aandacht voor gaming, zoals F1 simulatoren;
  • Bezoekers kunnen genieten van de Car Catwalk, een podium waar topauto’s worden uitgelicht en worden voorzien van deskundig commentaar;
  • Durfals mogen meerijden in bekende race-auto’s, zoals McLaren, Lamborghini, Ferrari, met de bekende racefamilie Bleekemolen;
  • De grootste autoshow van Nederland!