Kaarten te koop Formule 1 Zandvoort

Kaarten te koop Formule 1 Zandvoort

Was je te laat met het kopen van kaarten en ben je nu op zoek naar kaarten te koop voor de Formule 1 op Zandvoort in 2024? Lees dan snel verder.

Ga naar deze website om rechtstreeks arrangementen met officiële kaarten te kopen voor de F1 op Zandvoort.

Door de ongekende populariteit en successen van Max Verstappen zijn er tijdens de voorregistratie veel kaarten voor de Formule 1 op Zandvoort in 2024 aangevraagd. Véél meer dan verwacht. Het circuit biedt slechts plaats aan een klein deel van dat aantal en hierdoor heeft de organisatie moeten loten.

Kaarten F1 aangeboden

Ben je wél in het bezit van kaarten voor de Formule 1 op Zandvoort? En je bent onverhoopt verhinderd? Op deze website is het vanaf nu mogelijk om je kaarten (inclusief eventuele extra’s als overnachtingsmogelijkheden, vervoer naar het circuit, etc.) te koop aan te bieden. Je vindt hier dan een een overzicht met alle aanbiedingen.

Spelregels voor het te koop aanbieden van F1 kaarten

  • Neem contact met ons op via [email protected] en stuur je aanbieding in (titel, tekst, eventuele afbeelding en je e-mailadres waarop je voor kopers bereikbaar bent).
  • De kosten per advertentie bedragen eenmalig € 9 (vooraf via PayPal te voldoen, een factuur op naam is mogelijk).
  • De aanbiedingen worden op volgorde van aanmelding geplaatst. De eerst aangemelde aanbieding blijft bovenaan staan totdat deze op jouw verzoek wordt verwijderd.
  • Alle contacten en eventuele betalingen zullen niet via deze website plaatsvinden, maar rechtstreeks tussen koper en verkoper.
  • Bekijk deze pagina voor de officiële richtprijzen.

Overzicht van het circuit en de soorten tickets

Kaarten te koop voor de Formule 1 race op het circuit van Zandvoort
Een plattegrond van het circuit van Zandvoort met daarop alle tribunes en staanplaatsen. De meeste tribunes zijn geplaatst langs het rechte stuk, vlak voor de Tarzanbocht. Ook in de Hans Ernst bocht(en) staan veel tribunes.