Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Zandvoort F1

Veelgestelde vragen met antwoorden met betrekking tot de Zandvoort F1 race op het Formule 1 circuit van Zandvoort. Onder andere over parkeren, tarieven en reserveringen.

Wanneer is de Formule 1 race op Zandvoort?

Zondag 3 mei 2020.

Wat kost een ticket voor de Zandvoort F1 Race?

De ticketprijzen voor de Formule 1 op Zandvoort zijn sinds kort bekend. Je hebt al een kaartje vanaf € 35,00. De prijzen lopen op tot € 585,00 voor een heel weekend op de beste tribuneplekken.

Wat kost een weekendkaart?

De prijzen van een weekendkaart beginnen bij € 185,00. Dit is marktconform en liggen gelijk met andere races in West Europa, zoals Engeland en België. Bekijk een volledig overzicht van de verschillende kaartjes.

Waar kan ik tickets kopen?

De enige officiële verkoopsite is dutchgp.com. Mochten er daarna nog kaarten beschikbaar zijn dan kun je deze ook aanschaffen bij de diverse F1 ticketaanbieders.

Wat kost parkeren?

Parkeren bij het circuit van Zandvoort is mogelijk. Er is echter wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en het betreft betaald parkeren.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

De F1 race op zondag zal beginnen om 15:10 uur. Er is natuurlijk ook een uitgebreid voorprogramma. Hoe eerder je komt, hoe meer je kunt zien.

Hoe kom ik bij het Zandvoort F1 Circuit?

Dit kan met de auto, trein of bus. Daarnaast zijn er een aantal alternatieve manieren mogelijk. Lees alles over de bereikbaarheid van het circuit.

Wat is het adres van het circuit?

Stel je GPS in op Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort en je komt zonder problemen aan bij het circuit.

Rijden er extra treinen tijdens het F1 Weekend?

Er worden extra treinen ingezet. Op dit moment is Prorail al begonnen met het uitbreiden van de capaciteit waardoor er meer treinen per uur kunnen rijden. Er zullen zes treinen per uur gaan rijden, in plaats van vier.