Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Zandvoort F1

Veelgestelde vragen met antwoorden met betrekking tot de Zandvoort F1 race op het Formule 1 circuit van Zandvoort. Onder andere over parkeren, tarieven en reserveringen.

Wanneer is de Formule 1 race op Zandvoort?

Zondag 25 augustus 2024.

Wat kost een ticket voor de Zandvoort F1 Race?

De ticketprijzen voor de Formule 1 op Zandvoort zijn sinds kort bekend. Je hebt al een kaartje vanaf € 35,00. De prijzen lopen op tot € 585,00 voor een heel weekend op de beste tribuneplekken.

Wat kost een weekendkaart?

De prijzen van een weekendkaart beginnen bij € 185,00. Dit is marktconform en liggen gelijk met andere races in West Europa, zoals Engeland en België. Bekijk een volledig overzicht van de verschillende kaartjes.

Waar kan ik tickets kopen?

Klik hier voor het kopen van een ticket.

Wat kost parkeren?

Direct parkeren bij het circuit van Zandvoort is niet mogelijk. Er zijn echter wel alternatieven beschikbaar, bijvoorbeeld bij Station Haarlem.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

De F1 race op zondag zal beginnen om 15:00 uur. Er is natuurlijk ook een uitgebreid voorprogramma. Hoe eerder je komt, hoe meer je kunt zien.

Hoe kom ik bij het Zandvoort F1 Circuit?

Dit kan met de auto, trein en bus. Daarnaast zijn er een aantal alternatieve manieren mogelijk zoals met de fiets of lopend. Lees alles over de bereikbaarheid van het circuit.

Wat is het adres van het circuit?

Het adres van het circuit is Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

Rijden er extra treinen tijdens het F1 Weekend?

Er worden extra treinen ingezet. Op dit moment is Prorail al begonnen met het uitbreiden van de capaciteit waardoor er meer treinen per uur kunnen rijden. Er zullen tot wel 12 treinen per uur gaan rijden, in plaats van de gebruikelijke vier.

Veelgestelde vragen
Zandvoort F1: de veelgestelde vragen