Zandvoort F1 race gratis op TV

Zandvoort F1 race op tv

Kun je er niet live bij zijn? Of kijk je de race liever thuis vanaf de bank? Dan is er goed nieuws; Ziggo zendt op zondag 5 september 2021 gratis de F1 Zandvoort op tv uit voor heel Nederland. Dus ook voor niet-Ziggo abonnees.

Zandvoort Formule 1 race gratis op tv

F1 Zandvoort op TV

Ziggo maakt de Ziggo Sport uitzending van de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort in 2021 voor heel Nederland gratis beschikbaar. Dat betekent dat ook huishoudens zonder Ziggo abonnement het hele raceweekend thuis kunnen mee beleven. Ook in de jaren na 2021 zorgt Ziggo ervoor dat het Formule 1 raceweekend in Zandvoort in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien is.

Max Verstappen hype

De oranje gekte heerst in de Formule 1. Nederland leeft mee met de prestaties van Max Verstappen en is trots dat we nu na zoveel jaar weer een eigen Grand Prix hebben in Nederland, om nog maar te zwijgen van de vele Formule 1 reizen en oranje tribunes tijdens de verschillende Grands Prix in Europa. Ziggo wil hier een bijdrage aan leveren en heel Nederland mee laten genieten met het nationale race spektakel in Zandvoort.

Will Moerer, directeur Ziggo Sport. ‘De populariteit van de Formule 1 in Nederland is groter dan ooit. Dit zien we ook terug in het de recordaantallen kijkers op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal op TV en via de ZiggoGo app. Met de komst van de Grand Prix naar Zandvoort komt de wereld van de F1 nog dichterbij. Heel Nederland leeft nu al massaal mee. En daarom willen wij het F1 Dutch GP-raceweekend Zandvoort gratis uitzenden voor heel Nederland. Want van zo’n uniek Nederlands event moet iedereen kunnen genieten.’

Ziggo Sport is tot en met 2021 trotse eigenaar van de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland en is dé thuisplek van Formule 1-liefhebbers. Door de populariteit van Max Verstappen werd drie jaar geleden het Formule 1 Café op vrijdagavond geïntroduceerd en daarmee ontstond een heus ‘raceweekend’ op Ziggo Sport.