Davina Michelle zingt Nederlands volkslied Zandvoort F1 Race

Op 5 september 2021 om 15.00 uur zitten tientallen miljoenen mensen wereldwijd klaar voor de start van de Zandvoort F1 race. Vlak voor de F1 race kunnen de vele fans wereldwijd genieten van een bijzondere vertolking van het Nederlands volkslied het Wilhelmus door Davina Michelle, die muzikaal wordt begeleid door het Luchtmacht orkest.

Davina Michelle zingt Nederlands volkslied voor F1 race

De Nederlandse zangeres, met mondiale faam, heeft naast een extreme passie voor muziek, een groot hart voor racen. Davina Michelle bracht in 2021 (speciaal voor de terugkeer van de Formule 1 naar Nederland) het nummer ‘Beat me’ uit.

Davina Michelle zingt volkslied Zandvoort F1 Race
Davina Michelle zingt volkslied Zandvoort F1 Race

Entertainment komt naar je toe

Davina Michelle verzorgt haar optreden vanaf het asfalt van het CM.Com Circuit Zandvoort. De organisatie van de Dutch Grand Prix brengt via grote publieksschermen – en in sommige gevallen live vanaf de track – het entertainment naar de stoel van de fan. Met deze aanpak wil de organisatie de bezoekers, ondanks het schrappen van het festivalpodium, zoveel mogelijk vermaak vanaf de tribunes bieden.

Registratie voor ‘The Ultimate Race Festival 2022’

Dit jaar is er qua entertainment sprake van een afgeslankte editie zonder podium en festival setting, maar voor de volgende editie in 2022 blijven we onveranderd ambitieus en willen we, indien mogelijk, The Ultimate Race Festival’ neerzetten. Voor de fans die daarbij willen zijn, is het zaak je vanaf vandaag te registreren. Alle fans en klanten die al geregistreerd zijn hoeven dat niet opnieuw te doen. Zij ontvangen automatisch een e-mail om tickets voor 2022 aan te vragen.

Sportief directeur Jan Lammers kijkt uit naar de eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. “Het tempo van de opbouw is echt indrukwekkend. Elke dag weer. Het wordt prachtig. Helaas kunnen niet alle fans dit meemaken, maar volgend jaar hebben de fans die dit jaar zijn afgevallen, gegarandeerd een ticket voor The Ultimate Race Festival. Een event met volop racespektakel, optredens van nationale en internationale artiesten en een bomvolle F1 Fanzone met activiteiten voor het hele gezin.”

Geplaatst: 28 augustus 2021
Bijgewerkt: 22 februari 2024