Zandvoort F1 Tickets

Zandvoort F1 Tickets

Het jaar 2022 staat opnieuw in het teken van de Formule 1 race naar Zandvoort. Een goed moment om eens wat grondiger te kijken naar de Zandvoort F1 tickets voor de Formule 1 en de prijzen die daarbij horen. De ticketprijzen voor de Formule 1 op Zandvoort zijn inmiddels bekend en zijn terug te vinden op deze website. De prijs voor een kaartje is marktconform.

De verschillende tickets voor de Formule 1 in Zandvoort

Er zijn verschillende soorten tickets voor het Circuit Zandvoort in omloop. Deze laten zich onderverdelen in de tickets duinen, tribune en hoofdtribune. Kaartjes voor zitplaatsen op de tribune worden vervolgens weer opgesplitst in brons, zilver en goud. Afhankelijk van de positie. Als vanzelfsprekend biedt een gold ticket voor de Formule 1 een meer luxe zitplaats dan de variant in brons. Uiteraard zijn er ook kaarten beschikbaar voor mindervaliden.

Tickets F1 Zandvoort
Photo by Jp Valery on Unsplash

Ook zijn er tickets beschikbaar voor de hoofdtribunes langs het rechte stuk en start/finish. Deze bevatten de categorieën goud en VIP. Het gaat hier om zitplaatsen met een excellent zicht op het circuit. Omdat er reeds is aangegeven dat er marktconforme prijzen gehanteerd worden, kunnen we hieronder een blik werpen op de prijs voor een Formule 1 ticket op het Circuit Zandvoort.

De prijs voor een ticket voor de Formule 1 op Zandvoort

Het prijsverschil onder de tickets is logischerwijs te danken aan de sta- of zitplaats die bij het betreffende kaartje hoort. Een “gewoon” kaartje voor een ongenummerde staanplaats in de duinen voor de Formule 1 in Zandvoort is beschikbaar vanaf slechts € 65,00 (alleen voor de kwalificatie op zaterdag). Voor tribune en zitplaatsen lopen de prijzen op tot € 620,00. Het gaat hier dan gaan om de brons, zilver en goud tickets voor de Formule 1 voor het hele weekend. Een VIP kaartje voor het circuit in Zandvoort zal nog verder oplopen qua prijs.

Voorregistratie tickets F1 Zandvoort

Onderstaande informatie was van toepassing op de Dutch GP 2020 en is niet meer actueel. De meeste tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via deze website.

Tickets voor de F1 op Zandvoort worden in eerste instantie via voorregistratie verkocht. Op de officiële website van de Dutch GP was het mogelijk om je gratis in te schrijven voor de ticketverkoop. Op maandag 24 juni ontvang je automatisch bericht met daarin een link om maximaal 6 tickets te kopen. Tickets kopen kan van 25 juni  t/m 9 juli. Ook wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes die betrekking hebben tot de Zandvoort F1 race en de ticketverkoop. Tickets zijn te bestellen via deze website.

Formule 1 kaartjes reserveren en bestellen

In de periode eind juli, begin augustus, ontvang je via e-mail bericht over de tickets waarvoor je je hebt aangemeld. In deze e-mail staat of je de tickets daadwerkelijk kunt kopen of niet. Tickets voor de F1 in Zandvoort zijn enorm populair en het ziet er naar uit dat er meer reserveringen dan beschikbare tickets zijn. Er zal waarschijnlijk door de organisatie gaan worden geloot. Wanneer je een positieve bevestiging hebt ontvangen kun je de tickets online betalen, hiervoor heb je 5 dagen de tijd.